Veggen

No recent Facebook posts to show

Filmvisning av After Work på Kunstnernes Hus
23.1 2024

Hvor Kunstnernes Hus

Tid 18:00

Koster Gratis

23.januar inviterer Plot/Oslo til filmvisning av filmen After Work og pizza på Kunstnernes Hus. After Work er en tankevekkende film om fenomenetarbeid i det 21. århundre. Med en skarp linse og en mild dose sakrasme, tar regissør Erik Gandini for seg vårt forhold til jobben. For hvem er vi egentlig, når jobben slutter å eksistere?

Arrangementet er gratis for alle mellom 18 og 25 år, men det kreves at du er påmeldt og medlem av Plot/Oslo for å delta. Det er helt gratis å være medlem av Plot/Oslo. Meld deg inn i Plot/Oslo her!

Sted: Kunstnernes Hus

Dato: 23. januar

Oppmøte: ved resepsjonen på Kunstnernes Hus

Filmen starter 18:00. Etter filmvisningen blir det servering av pizza.  

Meld deg på filmvisningen her!

Om filmen

After Work tar opp en samfunnsutvikling som bekymrer mange, og som påvirker langt flere. Majoriteten av dagens jobber vil forsvinne i løpet av noen få tiår. I takt med at teknologien overgår menneskelig kapasitet, bør vi samtidig tenke over hvilken rolle arbeid spiller i livene våre. Er vi klare for å møte et overskudd av tid? For en arbeidsledig tilværelse? Med en fortelling som springer over fire kontinenter, beskriver After Work vidt forskjellige skjebner, der noen knapt har et liv utenom jobb mens andre bader i fritid. I møtet med disse kastes vi inn i et eksistensielt spenningsfelt, mellom nåtid og fremtid.

Om filmskaperen

Erik Gandini (f. 1967) er en italiensk-svensk regissør, manusforfatter og produsent. Han er også professor i dokumentarfilm på Stockholms konstnärliga högskola.
Flere av filmene hans har blitt vist på festivaler som CPH:DOX og IDFA, blant annet After Work (2023), The Swedish Theory of Love (2015) og Surplus: Terrorized Into Being Consumers (2003), som også vant en Silver Wolf på IDFA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook