Veggen

No recent Facebook posts to show

Kunst og kollokvie: Solidaritetsteppet
Påmeldingsfristen er kl.15:00 fredag 12. februar

Hvor Digitalt arrangement

Tid 13:00-14:30

Koster https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=kOxKJ00KCkag1nhoaXgbBEc0DKD2YINOrNhTn7vuP1dUOVgyQUhEMlY2WVlTSUZISEE5QjA2WjBOVC4u&fbclid=IwAR1WXW5-4z1QJCAy9Qnfw621l-I6EVYjTvVe0KBZ4VA079w5Wk2wHkyemJU

Solidaritetsteppet – Teppet som kan sees, leses og lyttes til.
Bli med Plot/Oslo på vår helt egen «Kunst og Kollokvie», treff aktivistene bak prosjektet og lag ditt eget bidrag mens du oppdager 40 år med solidaritetshistorie vevd inn i et lappeteppe.
Ingrid og Astrid Fadnes fra Latin-Amerikagruppene vil vise fram lappeteppet og noen av mikronarrativene vil bli brettet ut fra små tøylapper til store fortellinger om motstand mot gruvedrift og frihet for politiske fanger. Ingrid og Astrid vil også fortelle om ulike inspirasjonskilder til dette prosjektet.
I løpet av pandemien har det blitt arrangert rundt 20 «Kunst og Kollokvie», hvor digitale systuer har blitt kombinert med politisk skolering.
Nå arrangerer vi en helt egen «Kunst og Kollokvie» for Plot/Oslo. Man kan delta ved å lytte, ved å stille spørsmål, og vi oppfordrer alle til å ta nålene fatt. Om du vil fikse en gammel ullsokk, brodere noe nytt, tegne noe, hva som helst, så er det veldig velkomment.
Plot /Oslo er en helt gratis klubb åpen for unge mellom 15 og 25 som vil lære mer om samtidskunst. For påmelding til arrangementet, se nederst.
———————————————
Solidaritetsteppet er et pågående kunst-politisk prosjekt som ønsker å vise fram Latin-Amerikagruppenes over 40 år lange solidaritetshistorie.
Prosjektet startet på bakgrunn av en invitasjon fra Office for Contemporary Art Norway – OCA til de to LAG aktivistene Ingrid og Astrid Fadnes. Invitasjonen bestod i å lage et forslag til utstillingen «Actions of Art and Solidarity” på Kunstnernes Hus, som kunne belyse spørsmål rundt solidaritet, både historisk og nåtidig.
PÅMELDING
Arrangementet er gratis, og er åpent for alle i aldersgruppen 15-25 år, men krever påmelding via skjemaet under.
Antall plasser er begrenset til 20, så husk å være tidlig ute! Påmeldingsfristen er kl.15:00 dagen før arrangementet.
Du mottar link til Zoom når du har registrert deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook