Veggen

No recent Facebook posts to show

Kunstnermøte: Los Angeles – A Fiction
21.09.2016

Hvor Astrup Fearnley Museet

Tid 18.00

Koster NB. Påmelding på grunn av begrensede plasser. Send mail med navn til plotoslo@gmail.com

Straks åpner utstillingen «Los Angeles – a Fiction» på Astrup Fearnley Museet. Plot/Oslo inviterer alle mellom 15 og 25 til museet for å møte noen av kunstnerne og se utstillingen før alle andre! Arrangementet er som alltid helt gratis.

NB. Påmelding på grunn av begrensede plasser. Send mail med navn til plotoslo@gmail.com

Etter arrangementet drar vi videre på en runde med utstillingsåpninger. Alle er velkomne til å bli med – enten du vil dele hele eller deler av kvelden med oss!

————————–———————-

LOS ANGELES – A FICTION

Los Angeles er en by med utpreget urbanisme og livsstil, preget av Hollywood, sol og surfing, men også en svært aktiv kunst- og kulturscene som har gjort seg bemerket i den store kunstverden.

I denne utstillingen presenteres kunstnere og forfattere fra byens kunst- og litteraturscene fra de siste 50 årene, og skaper et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles der de ulike narrativene genererer en flytende synergi mellom kunstverkene. Kunstnerne i utstillingen spenner fra de som har skapt kjente verk som har blitt synonymt med Los Angeles til yngre kunstnere som gir et nytt, forfriskende inntrykk av byen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook