Veggen

No recent Facebook posts to show

Kunstnermøte: Alex Israel
07.06.2016

Hvor Astrup Fearnley Museet

Tid 17:00

Koster mail til plotoslo@gmail.com, max 30 pers

7. juni skal Plot/Oslo møte den amerikanske kunstneren Alex Israel og får samtidig et eksklusivt preview av hans utstilling «AlexIsrael!
Alex Israel har de siste årene gjort seg svært bemerket på den internasjonale kunstscenen, både med sine malerier, skulpturer og ikke minst det beryktede talkshowet As It Lays. I Israels kunst kan på mange måter sies å springe ut fra hans Los Angeles-baserte tilværelse og omtales ofte som et portrett av LA. Den californiske byen med sin yrende film- og populærkultur er både kildemateriale, tematikk og muse i hans kunst.
Israel henter inspirasjon fra amerikansk medie- og filmindustri og skaper malerier, skulpturer og installasjoner som også inkluderer elementer av talkshow og performance. I sitt ikoniske talkshow As It Lays intervjuer den alltid solbrillebekledde kunstneren avdankede Hollywood-kjendiser – fra Marilyn Manson, Perez Hilton til levende legender som Jamie Lee Curtis og Paul Anka. Nå kan du selv høre ham fortelle om den aktuelle utstillingen og sitt kunstneriske prosjekt.

http://afmuseet.no/utstillinger/2016/alex-israel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook