Veggen

No recent Facebook posts to show

Tegnekurs og kunstnermøte med Cecilia Jiménez Ojeda
7.12 2019

Hvor Kunstnernes Hus

Tid 13:00-15:00

Koster Gratis. Påmelding til astrid@plotoslo.no innen 5. desember.

 

Kunstneren vil starte med å presentere sitt eget arbeid og svare på spørsmål om alt dere lurer på. I tegnerverkstedet etterpå vil hun gjøre dere kjent med sine tegnetekniske og praktiske metoder og veilede dere slik at dere kan finne deres egen uttrykksmåte. Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som ung kunstner idag? Sluttet du å tegne da du var ferdig på barneskolen og kunne tenke deg å utforske tegning på nytt? Eller kanskje du har tegnet på egen hånd i mange år? Dette arrangementet passer for alle som er interessert i tegning som uttrykk.

Cecilia Ojeda er en av utstillerne i årets Tegnetriennale Human Touch. Installasjonen hennes, Maria! Por qué?! (2019) består av tegninger, objekter og lyd i et eget rom i utstillingen. Hun jobber nærgående og nøyaktig med utgangspunkt i fotografier fra sin egen familiehistorie. Her finner vi både drama og turbulens med assosiasjoner til utroskap, vold, flukt, rusmisbruk, sykdom og død.

Arrangementet er gratis, men har begrenset med plasser. Send mail til astrid@plotoslo.no innen 5. desember for å melde deg på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook