Veggen

No recent Facebook posts to show

Model as Ruin + Akademirommet
04.12.2013

Hvor Møtes ved resepsjonen på Kunstnernes Hus

Tid 19.00

Koster Ingen påmelding, vel møtt!

To utstillinger på Kunstnernes Hus tar for seg glemte verk fra arkivene. En student fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og en student fra Kunstakademiet møter oss og forteller om sine utstillinger. Bli med på et dykk tilbake i historien!

MODEL AS RUIN: I september 1931 ble en storslått utstilling av norsk samtidsarkitektur vist på Kunstnernes Hus i Oslo. Huset var fylt til randen av arkitekturmodeller som viste datidens mest betydningsfulle byggverk. Nå, 80 år senere, vises deler av denne sagnomsuste utstillingen på nytt! Masterstudenter ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo har bidratt i realiseringen av utstillingen.

MANGLER: LITEN ULV I BRONSE. HAR FORSVUNNET. Samtidig har Kunstakademiet åpnet et eget utstillingsrom på Kunsternes Hus, som denne onsdagen viser en utstilling som på mange vis er interessant å se på i sammenheng med modellutstillingen. Studentene har her funnet Kunstakademiets gamle kunstsamling frem fra glemselen, og viser sine egne arbeider i dialog med samlingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook