Veggen

No recent Facebook posts to show

Omvisning | Basel Abbas / Ruanne Abou-Rahme
Omvisning

Hvor Astrup Fearnley Museet

Tid 12:30-14:00

Koster Gratis

An echo buried deep deep down but calling still 

Om arrangementet

I mars arrangerer Plot/Oslo en gratis omvisning i den nye utstillingen Basel Abbas / Ruanne Abou-Rahme: An echo buried deep deep down but calling still på Astrup Fearnley Museet. Arrangementet er åpent for alle mellom 18 og 25 år, men krever påmelding.

Dato: Søndag 26. mars
Tid: 12:30-14:00
Oppmøte: Astrup Fearnley Museet
Påmelding: Fyll ut dette skjemaet.

Om utstillingen

An echo buried deep deep down but calling still av Basel Abbas og Ruanne Abou-Rahme sammenstiller sentrale verk produsert av de to kunstnerne siden de begynte å samarbeide i 2007. Utstillingen er den første museumspresentasjonen som gir en samlet oversikt over duoens kunstnerskap og gir anledning til å stifte bekjentskap med hele bredden av deres arbeider.  Vi følger utviklingen av deres praksis gjennom de siste 15 årene på tvers av ulike medier som video, lyd, installasjon og performance. Utstillingen fremhever også kunstnernes bidrag til motstandens poetikk, med fokus på de politiske og kreative mulighetene som ligger i å jobbe med det ufullstendige og fragmenterte.  

Deres felles kunstnerskap viser en vedvarende interesse for måten ulike samfunn håndterer konsekvensene av undertrykkende politiske systemer. Samtidig viser de hvordan fellesskap under slike omstendigheter kan skape nye muligheter. Ved å dra veksler på et omfattende kildemateriale, fra den amerikanske feministiske poeten Adrienne Rich til den chilenske forfatteren Roberto Bolaño, bruker de betingelsene for ekskludering og brutalitet – en erfaring som deles av mange palestinere – som verktøy for å skape motfortellinger.  

Les mer om utstillingen på afmuseet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook