Veggen

No recent Facebook posts to show

Omvisning Matias Faldbakken+ Art Night!
29.9 2017

Hvor Astrup Fearnley Museet

Tid 19:00

Koster Gratis

Vi inviterer til høstens først Plot/Oslo treff for kunstinteresserte mellom 15- 25 år!
IMG_6886

Bli med på en gratis omvisning i den helt nye utstillingen Effect of Good Goverment in the Pit med den norske samtidskunstneren Matias Faldbakken! Vi runder av kvelden med Art Night, og det er fri entrè for deltagende på omvisningen!

Matias Faldbakken har fått stor oppmerksomhet og kritisk anerkjennelse på den internasjonale kunstscenen. Kunstneren tar ofte opp både undergrunnen- og avantgardekunstens motstand og opprør mot det etablerte, og hvordan all form for motkultur til slutt blir absorbert av mainstreamen. Faldbakken er også kjent for sin svarte humor hvor han også utforsker hva man «kan komme unna med» som kunstner, ved å stille ut hverdagsgjenstander og eksisterende bilder og tekster ofte påført minimale kunstneriske inngrep. Her kan du ser ulike eksempler på hvordan kunstneren griper inn i arkitekturen ved å blant annet flislegge flere av museets vegger med metro-artige fliser, å vise en video i museets lagerheis eller å presentere to ekte Hans Gude malerier hengt opp på en magasinskjerm. I flere andre verks sampler og forflytter Faldbakken bilder, tekster, video og popmusikk som er en kommentar til den ukontrollerte bildestrømmen i digitale medier og på internett.

Danby Choi skriver i Subjekt: «Effects of Good Government in the Pit» er en av Astrup Fearnley Museets utstillinger som vi har gledet oss lenge til å se: Den omfattende soloutstillingen som rommer Matias Faldbakkens kreativitet fra det inneværende tiåret. Og den skuffer heller ei!»

Vi sees på fredag kl 19:00!
Omviseren møter dere i foajeen.  Fri inngang til Art Night krever deltagelse på omvisning og oppmøte kl 19!

Foto: Yvonne Ryuter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook