Veggen

No recent Facebook posts to show

Omvisning + programslipp: Stille Revolt
08.09.2016

Hvor Museet for samtidskunst

Tid 17.00

Koster

Plot/Oslo starter kunsthøsten med et smell og inviterer til en helaftens; programslipp, omvisning i utstilling, samt gallerirunde. Alle er velkomne til å bli med – enten du vil dele hele eller deler av kvelden med oss! Arrangementet er som alltid åpent for alle mellom 15 og 25 år, og helt gratis.

17:00 – PROGRAMSLIPP
Vi slipper høstens program på Cafè Maud, kafeen på Museet for Samtidskunst! Vi lover fingermat og god stemning.

18:00-19:00 – KURATOROMVISNING I UTSTILLINGEN «STILLE REVOLT»
På slutten av 1960-tallet dukket en ny, radikal kunstretning opp på den internasjonale kunstscenen: konseptkunsten. Gjennom et kritisk blikk på kunstobjektet, kunstinstitusjonen, konvensjoner og teori, utfordret den de rådende forestillingene om hva et kunstverk kunne være.
Kurator for omvisningen Ingvild Krogvig vil gi en eksklusiv omvisning for Plot. Utstillingen viser rundt 50 verk av kunstnerne Bård Breivik, Paul Brand, Marianne Heske, Gerd Tinglum, Viggo Andersen, Bente Stokke, Inghild Karlsen, Lars Paalgard, Oddvar I.N. Daren, Audun Sørsdal, Terje Munthe, Carina Hedén og Ingerid Book.

19:00 – GALLERIRUNDE
Er du en av de som har villet dra på utstillingsåpninger, men ingen av vennene dine har villet eller kunnet? Eller har tiden bare gått fra deg? Vi kjenner følelsen, og inviterer derfor til gallerirunder utover høsten.
Denne kvelden er det fire utstillingsåpninger i byn – bli med på en uformell og hyggelig gallerirunde sammen med andre kunstinteresserte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook