Veggen

No recent Facebook posts to show

On Interdimensional Beings – Performance og atelierbesøk med Viktor Pedersen
29.9 2020

Hvor Kunstnernes Hus

Tid 18:00-19:30

Koster Send mail med navn og alder til astrid@plotoslo.no

Plot/Oslo og Høstutstillingen inviterer til performance og atelierbesøk med kunstner Viktor Pedersen – kun for deg mellom 15 og 25 år!
Hele arrangementet vil foregå på Kunstnernes Hus, både performancen og besøket på Viktors atelier, som er på baksiden av bygget. Arrangementet er gratis å delta på, men krever påmelding grunnet begrensede plasser. Send oss en DM eller en mail med navn og alder til astrid@plotoslo.no for å melde deg på.
NB! Det blir benyttet strobelys under performancen.
Performancen “On Interdimensional Beings” er en performativ forelesning om relasjonen mellom mennesker og overnaturlige vesener. I en eksklusiv visning for Plot/Oslo, påkaller Høstutstillingen Akin, et interdimensjonalt vesen som stiger gjennom virkelighetens slør for å holde foredrag på Kunstnernes Hus. I foredraget vil publikum få kjennskap til en rekke interdimensjonale vesener, samt høre om våre unike møter som strekker seg fra forhistorisk tid fram til i dag.
Med foredraget ønsker Akin å rette søkelys på hvordan den samfunnsmessige utviklingen påvirker relasjonen til det overnaturlige. Akin undersøker rollen de interdimensjonale vesenene spiller i møte med våre felles økologiske utfordringer.
Viktor Pedersen (f. 1988 i Tønsberg) er bosatt i Oslo. Han har en bachelorgrad fra Kunstakademiet i Tromsø og en mastergrad fra Kunstakademiet i Oslo. Pedersen har tidligere stilt ut ved Lofoten International Art Festival (Svolvær), Nordnorsk Kunstnersenter (Svolvær) og Small Projects (Tromsø).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook