Veggen

No recent Facebook posts to show

Plot/Oslo: Kunstnermøte Tori Wrånes
25.5 2017

Hvor Museet for samtidskunst

Tid 15:30-16:30

Koster påmelding via mail: plotoslo@gmail.com

18527333_1328688990561104_667433065952952521_o

Bli med inn Tori Wrånes heftige univers:
Alle nye og gamle Plot/Oslo medlemmer mellom 15-25 år er invitert til en ekslusiv vandring i utstillingen HOT POCKET på Museet for samtidskunst sammen med kunstneren selv!


Vi møter Wrånes på museet der hun har skapt en levende totalinstallasjon. Er vi inni en hule eller i magen på et vrengt dyr? Lyset pulserer opp og ned, som om døgnet har endret sin faste rytme. En usynlig fugl flakser gjennom salene. Lyden av et vindkast høres og besøkende snurrer langsomt rundt i utstillingen.
«Denne utstillingen her er (…) noe av det flotteste jeg har sett i Museet for samtidskunst»
Mona Pahle Bjerke, NRK

—–

Tori Wrånes er blant Norges mest internasjonalt anerkjente kunstnere og har en unik stemme i samtidskunsten. Med kostymer, rekvisitter, stemme og bevegelse skaper hun suggererende scenarioer, performancer eller visuelle konserter. Hennes altomfattende prosjekter inviterer oss inn i en drømmeaktig og magisk verden der alt ser ut til å være mulig. Tradisjoner ommøbleres og bøyes i alle tenkelige retninger, det være seg konsert i en skiheis, ballett med byggekraner eller operasangere på sykler.

Plot/Oslo er en kunstklubb for unge mellom 15-25 år som arrangerer treff for unge som er nysgjerrige på samtidskunst i samarbeid med Astrup Fearnley Museet, Museet for samtidskunst og Kunstnerens hus. Det er helt gratis å være med på treffet og man trenger ikke være medlem på forhånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook