Veggen

No recent Facebook posts to show

Murakami og Manga-treff!
25.3 2017

Hvor Astrup Fearnley Museet - hovedinngang. Ida har på seg Plot/Oslo buttons!

Tid 14:00- ca 15:30

Koster Bare møt opp i hovedinngangen!

 

_DSC8340

Er du interessert i manga og anime? Er du nysgjerrig på samtidskunst?

 

Plot/Oslo og Desucon ønsker deg velkommen til Manga-treff hvor vi både utforsker den fargerike utstillingen til den verdenskjente kunstnere Takashi Murakami, og hører om det spennende manga, anime og cosplay-miljøet på Desucon!

 

Utstillingen Murakami by Murakami presenterer et bredt spekter av Murakamis malerier, skulpturer, animasjoner og filmer. De fargesprakende kunstverkene er blant annet inspirert av manga-tegneserier og anime-filmer som ofte kombineres med motiver fra tradisjonell japansk kunst og buddhistisk mytologi! Som ung identifiserte Murakami seg med den japanske otaku-kulturen som består av unge manga- og animefans. I sitt tidlige kunstnerskap søkte han å sammenføre den populære manga og otaku-estetikken i malerier og skulpturer. Dette er med andre ord midt i blinken for både kunst-fans og manga-fans!

Desu 2

Desucon er Norges største samling for fans av manga, anime og japansk popkultur, såvel som cosplay, fantasy og sci-fi. Så enten du er fan av Harry Potter, Star Wars, Naruto eller Game of Thrones, møter du garantert noen som deler din interesse på Desucon! Du finner også mange dyktige cosplayere, et variert og spennende program og mange spennende salgsstands og artstands. Desucon arrangeres av ildsjelene i Concrew, og sommerens arrangement, som går av stabelen 23.-25. juni på Norges Varemesse, er det tolvte i rekken!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook