Veggen

No recent Facebook posts to show

Senfredag på Nasjonalmuseet
1.9 2023

Hvor Nasjonalmuseet

Tid 19:00

Koster Gratis

foto: Maya Zaretski / Meisalfoto / Robert Brundo

Fredag 1. september inviterer Nasjonalmuseet til sin første Senfredag på museet fra klokka 19 til 23. Etter programmet på Nasjonalmuseet fortsetter arrangementet videre på Trekanten. Arrangementet er gratis for alle, men det er begrenset antall plasser. Derimot er det holdt av plasser til medlemmer av Plot/Oslo til denne kvelden. Sikre deg plass ved å fylle ut skjema via linken under.

Hvor: Nasjonalmuseet

Dato: fredag 1. september

Tid: 19:00-23:00

Sikre deg plass her: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=kOxKJ00KCkag1nhoaXgbBJIsFr9IU-dEuJU0eSpD15hUMlowNzdZWVU4TkswTE1PMlhQMTNHSFMxSC4u

Om senfredag:

Fredag 1. september er det fest og gratis inngang for deg mellom 18 og 25 år i Nasjonalmuseet. Det blir en kveld proppfull av DJs, visuals av alle slag, konsert, verksted, og bar. Utstillingsrommene i 2. etasje på museet er åpne fram til kl. 22.00, og der kan du diskutere og være enig eller uenig med studenter fra hele kulturfeltet. 10/10 tekstiltrykkeri tar med silketrykk, digitaltrykk og broderimaskin til Nasjonalmuseet denne kvelden. Her kan du få trykket 10/10-designs på stedet mens du venter. Har du med eget plagg koster det ingenting, men du kan også kjøpe blanks fra 10/10 for en billig penge.

Museet er åpent til kl. 23 og festen fortsetter på Trekanten i Pilestredet 24 med DJ Espen Iden og DJ Yazzus. Det er 20-års aldersgrense på Trekanten.

Her er en oversikt over programmet til Senfredag: https://www.nasjonalmuseet.no/utstillinger-og-arrangementer/nasjonalmuseet/arrangementer/2023/9/sen-fredag/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook