Veggen

No recent Facebook posts to show

Takvandring på nye Nasjonalmuseet
26.10 2017

Hvor Byggetomta til nye Nasjonalmuseet

Tid 18.00

Koster

September 2017 stengte Museet for samtidskunst på bankplassen for godt. Først i 2020 står det nye samlokaliserte museet klart på Aker brygge. Nasjonalmuseet og Statsbygg inviterer nå Plot Oslo’s medlemmer til en eksklusiv vandring på taket av det nye bygget, bli med for en ekstraordinær titt på Norges nye vakreste utsikt!

takvandring

Vi møtes på Mellomstasjonen 17.30 for og gjøre oss klare for vandring.
NB: Det kreves PÅMELDING da dette blir som en befaring på en byggeplass der diverse info og utstyr må ordnes i forkant. Send mail med navn og alder til: plotoslo@gmail.com innen Lørdag 21.10
Kom å få inblikk i byggeprosessen rundt et av Norges største og viktigste kulturbygg!

OM PLOT/OSLO
Plot/Oslo er en kunstklubb for unge mellom 15-25 år, og er et samarbeid mellom Astrup Fearnley Museet, Nasjonalmuseet – Museet for samtidskunst og Kunstnernes Hus. De tre institusjonene representerer et mangfold innen formidling av samtidskunst i Oslo, og inviterer unge til å bli bedre kjent med samtidskunstfeltet. Plot/Oslo arrangerer aktiviteter som omvisinger i ulike utstillinger, workshops, ekskursjoner, filmvisninger og treff med kunstnere og kuratorer.

Her er litt info om Mellomstasjonen:
http://www.nasjonalmuseet.no/no/besok_oss/visningssteder/Mellomstasjonen+–+på+vei+til+det+nye+Nasjonalmuseet.b7C_wlHKXp.ips

Det finnes også litt informasjon på Statsbygg sine sider:
http://www.statsbygg.no/Prosjekter-og-eiendommer/Byggeprosjekter/Nasjonalmuseum/

Det nye Nasjonalmuseet blir Nordens største kunstmuseum og skal være et viktig møtested for publikum og kunsten.

Stortinget har besluttet å bygge et nytt bygg for Nasjonalmuseet på Vestbanen i Oslo. Den nye bygningen skal markere Nasjonalmuseet som en kunst- og kulturformidler av internasjonalt format og blir Norges største kulturbygg. Museet skal være et kunstmuseum for hele landet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook