Veggen

No recent Facebook posts to show

Omvisning + workshop: Tegnebiennalen
03.12.2016

Hvor Kunstnernes Hus

Tid 14.00

Koster For å melde deg på, send en e-post til plotoslo@gmail.com

En del av Tegnebiennalen vises på Kunstnernes Hus og vi inviterer til omvisning, samt workshop med tegning i lite og stort format! I workshopen undersøker vi målestokk og skala med enkle skisser fra huset.

Åpent for alle mellom 15 og 25 år, og helt gratis.

NB! PÅMELDING
For å melde deg på, send en e-post til plotoslo@gmail.com.

————————–———————-

TEGNEBIENNALEN
Annethvert år arrangerer Tegneforbundet Tegnebiennalen, en arena for visning og formidling av samtidskunst med forankring i tegning. Årets biennale har tema SKISSEN og viser arbeider fra 51 kunstnere fordelt på 11 visningssteder. Biennalen viser selvsagt mye tegning på papir, men også andre teknikker som skulptur, tekstilarbeider og tresnitt. Alt innenfor rammen av temaet ‘skissen’.

På Kunstnernes Hus viser tre unge kunstnere ulike arbeider som har tatt utgangspunkt i huset – med et nytt blikk på denne kjente bygningen, som en form for motsats til en historisk og arkivbasert vinkling. Mikael Lo Presti jobber med malerier som tar for seg Per Krohgs takmural med hovedvekt på motivene og innholdet, Johanne Hestvold viser et prosjekt med utgangspunkt i husets materialer og Olve Sande har tegnet forestilte vinduskutt og døråpnionger på vindsperre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook