Veggen

No recent Facebook posts to show

Vi søker nye medlemmer til Plot-rådet for 2021
9.12 2020

Hvor

Tid

Koster astrid@plotoslo.no

Plot/Oslo er en gratis kunstklubb for deg mellom 15 og 25 år. Nå søker vi 10 personer i denne aldersgruppen til å være med å drive Plot/Oslo i 2021. Alt du trenger er interesse for samtidskunst og kulturarrangementer. Søk innen 9. desember.

Plot-rådet setter opp programmet for hvert semester, og har ansvar for å planlegge og markedsføre arrangementene. Dette kan være alt fra kuratoromvisninger, foredrag, kunstkino til performance og kunstnermøter. Her er det høyt under taket, og vi ser etter noen som kan hjelpe oss lage et fantastisk kunsttilbud. Som medlem av rådet vil du kunne jobbe med sosiale medier, video, grafisk design, markedsføring og rekruttering av nye medlemmer.

Du trenger ikke å ha mye erfaring med eller kunnskap om samtidskunst for å være med – det vi ser etter er motivasjon, engasjement og gode innspill og ideer som vil gjøre Plot/Oslo til et spennende tilbud for kunstinteresserte unge!

Rådet møtes fast ca. en gang i måneden, i tillegg til å delta på aktivitetene Plot/Oslo arrangerer.

Arbeidet er ikke betalt, men gir deg du muligheter til å påvirke kulturtilbudet for unge, og til å bygge nettverk med anerkjente kunstinstitusjoner i Oslo, og ikke minst nye venner som deler din interesse for samtidskunst! Vervet gir deg erfaring med å organisere arrangementer, og du vil få en fin attest for innsatsen din.

Er dette noe for deg? Send en mail med litt informasjon om deg selv og din motivasjon for å bli med i rådet til Plot-koordinator Astrid Bøe Drejer, astrid@plotoslo.no innen 9. desember.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook