Veggen

No recent Facebook posts to show

Vil du være med i Plot-rådet?
23.1 2024

Hvor

Tid

Koster Gratis

Er du interessert i samtidskunst? Har du lyst til påvirke kulturtilbudet til unge i Oslo?

Plot/Oslo søker nå nye medlemmer til Plot-rådet!

Vi leter etter deg som er engasjert i kunst. Du trenger ikke erfaring med eller kunnskap om samtidskunst for å søke!

Frist: 23. januar

Søknaden sendes til: i.schanke@afmuseet.no

Søknaden skal inneholde en kort introduksjon av deg selv og din motivasjon for å bli med i Plot-rådet

Hva gjør Plot-rådet?

Plot-rådet er med på å utforme kunstklubben Plot/Oslo og bidrar med innspill til klubbens program. Programmet består av alt fra kuratoromvinsinger, kino, performance til ulike typer workshops og kunstnermøter.  Rådet har også mulighet til å planlegge og gjennomføre egne arrangementer på eller utenom samarbeidsinstitusjonene. Hos oss er det høyt under taket, og vi ser etter noen som kan hjelpe oss lage med å et fantastisk kunsttilbud.

Som medlem av rådet vil du kunne jobbe med sosiale medier, video, grafisk design, markedsføring og rekruttering av nye medlemmer. Rådet har også ansvar for at alle føler seg velkomne på et Plot-arrangement.

Rådet møtes fast en gang i måneden, i tillegg til å delta på aktivitetene Plot/Oslo arrangerer.

Hvorfor søke seg til Plot-rådet?

Arbeidet er ikke betalt, men gir deg muligheter til å påvirke kulturtilbudet for unge, og til å bygge nettverk med anerkjente kunstinstitusjoner i Oslo, og ikke minst nye venner som deler din interesse for samtidskunst! Vervet gir deg erfaring med å organisere arrangementer, og du vil få en fin attest for innsatsen din.

Hvem kan søke seg til Plot-rådet?

Alle som er mellom 18 og 25 år kan søke seg til Plot-rådet. Du trenger ikke å ha jobbet med kunst før eller ha kunnskap om samtidskunst. Vi ser etter motivasjon, engasjement og gode ideer som vil gjøre Plot/Oslo til et spennende tilbud for kunstinteresserte unge.

Hvordan søke?

Send en e-post med en kort introduksjon av deg selv og din motivasjon for å bli med i rådet til Plot-koordinator Ingrid Schanke, i.schanke@afmuseet.no, innen 23. januar.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook