Veggen

No recent Facebook posts to show

Workshop Art Community – «Kunst i fellesskap» på Nasjonalmuseet
30.1 2024

Hvor Nasjonalmuseet

Tid 16:45-19:30

Koster Gratis

“Art is doing. Art deals directly with life”

–   Ruth Asawa

Plot inviterer til et kreativt og sosialt kveldsarrangement den 30. januar med gratis mat, workshop og omvisning!

Arrangementet er gratis for alle mellom 18 og 25 år, men det kreves at du er påmeldt og medlem av Plot/Oslo for å delta. Det er helt gratis å være medlem av Plot/Oslo. Meld deg inn i Plot/Oslo her!

Meld deg på arrangementet her

Dato: 30. januar

Sted: Nasjonalmuseet

Tid: 16:45-19:30

Oppmøte ved infoskranken, Vestibylen. Om du kommer sent, er vii Søylerommet eller verksted A. Spør en museumsvert, om du trenger hjelp.

Om arrangementet:

I workshopen Art Community utforsker vi ulike uttrykk inspirert av pedagogikken i Black Mountain College i North Carolina, hvor liv og kunst ble vevet sammen. Her får du utforske tegning i stort format og skulptur i leire og papir

I forkant av workshopen holder kurator formidling Ingvild Åse Hammervoll omvisning i Søylerommet. I Søylerommet vises nå verk av kunstnerne Ruth Asawa og CyTwombly, begge tidligere studenter ved Black Mountain College.

Du trenger ikke å vite noe om samtidskunst eller holde på med kunst selv for å være med,alt du trenger å være er nysgjerrig!

Om utstillingen:

Søylerommet er viet utstillinger med verk fra The Fredriksen Family Collection, en samling i kontinuerlig utvikling, med hovedvekt på kunstverk fra etterkrigstiden fram til i dag. Utstillingene vil endre seg etter som museet gjør nye utvalg og presentasjoner av samlingen. Søylerommet kompletterer museets egen samlingspresentasjon, og skiller seg ut med sin særegne utstillingsarkitektur. Kunstverkene utvider museets fortellinger om samtiden og vår nære fortid.

Verkene i utstillingen er utført i et mangfold av materialer. Blant annet bruker Ruth Asawa metalltråd, et enkelt og billig materiale. Cy Twomblys bronseskulptur fra 2002 er basert på en tidligere utgave laget av palmevifter, ståltråd og en trekasse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook