Veggen

No recent Facebook posts to show

Omvisning | Above Front Tears Oui Float
28.1 2023

Hvor Nasjonalmuseet

Tid 13:30

Koster https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=kOxKJ00KCkag1nhoaXgbBEc0DKD2YINOrNhTn7vuP1dUNkxDT1oxTjJJT080SzRaRlQwSE5OS1JJMi4u

https://forms.office.com/e/EH3nWcnvSj
Bli med på omvisning i utstillingen «Laure Prouvost: Above Front Tears Oui Float» på Nasjonalmuseet. Møt opp i Vestibylen på Nasjonalmuseet kl 13:30. Arrangementet er ferdig kl 15:00. Meld deg på her.
 
Om utstillingen
Ut av tunnelens mørke trer vi inn i et øde klippelandskap dekket av tåke. Vi befinner oss et sted over skyene hvor fuglene svever. En smeltet himling gir gløtt inn i det ukjente. Den globale oppvarmingens ødeleggelser er scenen for fuglenes kamp for å overleve. Laure Prouvost har skapt et grenseløst univers hvor vi i fellesskap kan oppleve glede, kjærlighet, og frykt for terror og krig.
 
Prouvost er kjent for sine sanselige og oppslukende installasjoner med film, lyd, performance, skulptur, tekstil og tekst. Hun henter inspirasjon fra flere perioder innen kunsthistorien – dadaisme, surrealisme og eldre kunsthistorie – med objekter som grotter og fontener. Som surrealistene leker Prouvost med grensene mellom fiksjon og virkelighet.
 
Du kan lese mer om utstillingen her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook