Veggen

No recent Facebook posts to show

Vil du være med i Plot-rådet?
16.1 2023

Hvor

Tid

Koster https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=kOxKJ00KCkag1nhoaXgbBEc0DKD2YINOrNhTn7vuP1dUMU8xTUhGMFZQSzJMUDZKMkZVUloxVEJBMS4u

Er du interessert i å være med på å drive Plot/Oslo?

Vi søker personer mellom 18 og 25 år til å være med i Plot-rådet i 2023.

Du trenger ikke å ha mye erfaring med eller kunnskap om samtidskunst for å være med – det vi ser etter er motivasjon, engasjement og gode innspill som vil gjøre Plot/Oslo til et spennende tilbud for kunstinteresserte unge.

Plot-rådet kommer med innspill til arrangementsprogrammet, og har ansvaret for å promotere klubben for nye personer. Programmet kan blant annet omfatte både omvisninger, kreative verksteder, kunstnermøter og performancer. Som medlem av rådet vil du også jobbe med å styrke det sosiale miljøet i Plot/Oslo gjennom å være vertskap på arrangementene.

Rådet møtes fast ca. en gang i måneden, i tillegg til å delta på flere av aktivitetene som Plot/Oslo arrangerer.

Som medlem i rådet får du ikke betalt, men til gjengjeld får du mulighet til å påvirke kulturtilbudet for unge, bygge nettverk med anerkjente kunstinstitusjoner i Oslo, og ikke minst møte nye venner som deler din nysgjerrighet for samtidskunst!

Er dette noe for deg? Du kan søke ved å fylle ut dette søknadsskjemaet innen 16. januar 2023. Send en e-post til Plot-koordinator Astrid Bøe Drejer til astrid@plotoslo.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook