Veggen

No recent Facebook posts to show

Vil du være med i Plot-rådet?
14.3 2022

Hvor

Tid

Koster

Er du interessert i å være med på å drive Plot/Oslo?

Vi søker 8 personer mellom 15 og 25 år til å være med i Plot-rådet i 2022.

Du trenger ikke å ha mye erfaring med eller kunnskap om samtidskunst for å være med – det vi ser etter er motivasjon, engasjement og gode innspill og ideer som vil gjøre Plot/Oslo til et spennende tilbud for kunstinteresserte unge!

Plot-rådet setter opp programmet for hvert semester, og har ansvaret for å promotere og være vertskap på arrangementene til Plot/Oslo. Programmet omfatter både omvisninger, kunstnermøter, kinokvelder og samarbeid med eksterne kunstinstitusjoner. Som medlem av rådet vil du også jobbe med å styrke det sosiale miljøet i Plot/Oslo.

Rådet møtes fast ca. en gang i måneden, i tillegg til å delta på flere av aktivitetene som Plot/Oslo arrangerer.

Som medlem i rådet får du ikke betalt, men til gjengjeld får du mulighet til å påvirke kulturtilbudet for unge, bygge nettverk med anerkjente kunstinstitusjoner i Oslo, og ikke minst møte nye venner som deler din nysgjerrighet for samtidskunst! Vervet gir deg erfaring med å organisere arrangementer, og du vil få en attest for innsatsen din.

Er dette noe for deg? Send en mail med litt informasjon om deg selv og din motivasjon for å bli med i rådet innen 14.  mars. Du kan søke ved å sende en e-post til astrid@plotoslo.no, eller ved å fylle ut dette søknadsskjemaet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook